Ahli-ahli Dewan Negara yang baharu dilantik merakam gambar bersama Yang di-Pertua Dewan Negara, YB Senator Tan Sri Dato’ Sri SA. Vigneswaran, Timbalan Yang di-Pertua Dewan Negara, YB Senator Datuk Seri Haji Abdul Halim bin Abd. Samad bersama ahli- ahli Dewan Negara yang lain selepas Upacara Mengangkat Sumpah di Dewan Negara
 

PARLIMEN MALAYSIA, 16 Januari – YB Senator Datuk John Ambrose dan YB Senator Teo Eng Tee @ Teo Kok Chee hari ini mengangkat sumpah sebagai Senator untuk penggal yang pertama di hadapan YB Senator Tan Sri Dato’ Sri SA. Vigneswaran, Yang di-Pertua Dewan Negara dan disaksikan oleh YB Senator Datuk Seri Haji Abdul Halim bin Abd. Samad, Timbalan Yang di-Pertua Dewan Negara di Dewan Negara, di sini.


 

YB Senator Datuk John Ambrose mengangkat sumpah sebagai Senator di hadapan Yang di-Pertua Dewan Negara
 

YB Senator Datuk John Ambrose, 66 dilantik menjadi Senator Dewan Negara untuk penggal yang pertama bermula 16 Januari 2018 sehingga 16 Januari 2021.
 

Beliau merupakan seorang yang aktif dalam bidang politik dan kegiatan sosial dan antara jawatan yang pernah disandang oleh beliau adalah:
 
 
YB Senator Datuk Teo Eng Tee @ Teo Kok Chee mengangkat sumpah sebagai Senator Dewan Negara
 
YB Senator Datuk Teo Eng Tee @ Teo Kok Chee, 71 dilantik menjadi Senator Dewan Negara untuk penggal yang pertama bermula 16 Januari 2018 sehingga 16 Januari 2021.
 

Beliau merupakan seorang yang aktif dalam bidang politik dan antara jawatan yang pernah disandang oleh beliau adalah:

 

 

 

Hakcipta Terpelihara Parlimen Malaysia